۹ دی تجلی بصیرت

بازدید: 1190 بازدید

بسم الله الرحمن الرحیم

 

فیش منبر

 

۹ دی تجلی بصیرت

** استاد انجوی نژاد**

کانال فیش منبرومرثیه درایتا

http://www.eitaa.com/fishemenbar

عرضه در سایت طلبه یار = https://www.talabeyar.ir

چند نکته راجع به امروز (۹ دی‌ماه) خدمتتان عرض میکنم و الحمدلله رب العالمین خیلی به آن می پردازند. ان‌شاءالله خداوند تبارک و تعالی این روزی را که برای همه ما، روز شادی بود و روزی بود که احساس عزت و غرور حسینی کردیم و خوشحال شدیم نوکر کسی هستیم که می تواند بدون هیچ برنامه ای در کوچه و خیابان اینطوری مردم را بجوشاند.

هنوزم که من و شما می نشینیم فکر می کنیم، به این نتیجه می رسیم چه شد که ملت آمدند؟! حداقل یک پیامکی قبلش می دادند، یک بیانه ای در تلویزیون خوانده می شد، یک دفعه مردم بگویند برویم، برویم. بعد ببینند همه آمده اند!

»» مطلب اول بحث ارتباط تنگاتنگ بصیرت و توسل است. و این خیلی ضعف است که یک عده ای به بهانه بصیرت، زیرآب هیئت را می زنند. یعنی می گویند بصیرت یعنی بی خیال این چیزها. مشتتان را به دهن دشمن بزنید. بصیرت یعنی فقط مکتب‌های سیاسی جهان اسلام را بخوان! بصیرت یعنی صبح تا شب با اسلحه لب مرز بایست و بگو می خواهم به غزه و لبنان بروم و نمی شود! چهار سال پشت مرز بایست، آخر هم نه اینجا رفتی و نه آنجا.

من ندیدم کسی که فریاد عدالت و بصیرت بزند و ارتباطش را با امام حسین(ع) قطع کند و بماند. نمی شود دیگر! از این طرف دیدم کسی که ظاهراً ارتباطش را با امام حسین(ع) دارد، اما بصیرت ندارد. از این طرف هم هست!

یعنی این که شما از امام حسین(ع) و هیئت و توسل فاصله بگیری، قطعاً بی بصیرت می شوی. ولی اینکه در هیئت امام حسین(ع) باشی، صد در صد با بصیرت نمی شوی! باید دنبالش بروی، مطالعه اش را داشته باشی، آن هیئت و تشکیلات باید بصیرت لازم را به تو بدهد، باید به اینجا برسی. ولی آنطرف داستان قدر متقین است. یعنی کسی که از تشکیلات، توسل و امام حسین(ع) فاصله بگیرد و بگوید میخواهم بصیرت داشته باشم. یعنی قدر متقین است که نمی تواند در جبهه انقلاب، بصیرت و جهاد کار بکند.

بنده غیر متوسلی به امام حسین(ع) را ندیده ام که بتواند خوب بجنگد! اگر بوده چهار نفر از بچه های دفاع مقدس بیایند و بگویند این به امام حسین(ع)توسل نداشت، اما خوب می جنگید.

یک جنگ هم الان داریم، اسمش جنگ نرم است. در جنگ سرد و سخت ندیدم، حتماً در جنگ نرمش هم نمی شود دید. یعنی آنجا که همه مجبورند برای دفاع از دین بجنگند، نجنگی تو را می کشند، نمی توانی بروی  درخانه ات پنهان بشوی، ندیدم کسی غیر امام حسینی بجنگد.

لذا وقتی ۹ دی این اتفاق می افتد، می بینیم که سمینارها و دوره های بصیرت افزایی جواب نداد، امام حسین(ع) جواب داد.
وقتی مقام معظم رهبری(مد ظله)  ۷سال پیش می فرمایند: تنها راه مقابله با شبیخون فرهنگی هیئات مذهبی است، یعنی توسل به امام حسین(ع) باید جزء ملزومات کسانی باشد که فریادهای بصیرت و عدالت می زنند. اما می بینیم خیلی از کسانی که الان فریاد بصیرت و عدالت می زنند، با اباعبدالله(ع) و توسل فاصله گرفته اند و دیگر نمی توانند خودشان را در آن سنگر حفظ کنند.

»» مطلب دوم این است که از ب بسم الله، نباید حتی یک قدم با دشمن همراهی کنیم.
سیستم جهانی اسلام باید این باشد: “یا ایها الکافرون لا اعبد ما تعبدون و لا انتم عابدون ما اعبد”.
هدف وسیله را توجیه می کند، شعار مجاهدین خلق در اول انقلاب بود. الان به کجا رسیده اند؟!

وقتی توجیه کردند:
۱- اولین قدم هایشان را با مارکسیست‌ها برداشتند.
الان ما و چریک های فدایی دشمن مشترک داریم، آن هم اصلاحات در نظام جمهوریِ اسلامی است. یعنی سال ۶۰ نمی گفتند که باید امام(ره) را کشت، می گفتند مملکت نیاز به اصلاحات دارد. فعلاً با این ها الله اکبر می گوییم.
۲- بعد گفتند چون تلویزیون جمهوری اسلامی پخش نمی کند، مجبوریم با BBC مصاحبه کنیم.
۳- همراهی با اسلحه و جنگ در خیابان
۴- ترور
۵- فرار
۶- عراق
۷- صدام
۸- الان اسرائیل و مأموریت توی اسرائیل
اگر قدم اول را با دشمن برداشتی، تا آخرش باید بروی.
در تفسیر سوره حضرت محمد(ص) عرض کردم، اگر می خواهید مخالفت کنید و می گویید تریبون ندارم، با دست بنویس، فتوکپی بزن و در جامعه پخش کن. اثرش بیشتر از این است که تریبونت را به دست BBC بدهی!!

روزی که من و شما به این نتیجه برسیم که تریبون آمریکا و انگلیس از تریبون ما راست تر می گوید، باید تا آخرش با آن ها برویم. یعنی شما نمی توانی بگویی من فقط با یک قسمتش مشکل پیدا می کنم و در این قسمتِ مشکلم با BBC همراهی می کنم، نه! باید امام حسین(ع) را بفروشی. یعنی تو باید بروی.

این ریزشی که در قضیه فتنه انجام شد مال این بود. گروه اول گفتن ما که این را نگفته ایم. گروه دوم، سوم، چهارم …. ظهر عاشورای ۸۸ ریزش اصلی انجام شد. گفتند ما که نگفتیم ظهر عاشورا می آییم کف می زنیم، ما گفتیم احمدی نژاد دنبال کارش برود! این را که نگفته بودیم!

ما به آن ها گفتیم اگر قدم اول را با دشمن برداری، باید تا آخرش بروی. اگر ما بگوییم شما تحریم ها را بگذارید، ما برنامه های هسته ای را تعلیق می کنیم، کفایت می کند؟
حالا قدم دوم: تکلیفت را با قضیه سلمان رشدی و فتوای امام مشخص کن!
قدم سوم: چرا شما حقوق همجنس گراها را به رسمیت نمی شناسید؟!
قدم چهارم: تا آخرش باید بروید.

من بابت این جمله مطمئن نیستم. متاسفانه فیلتر بود، من هم فیلترشکن استفاده نمی کنم. ولی می خواستم ببینم واقعاً آقای دکتر چنین حرفی زده یا نه؟ ولی وقتی می بینم دکتری که به ما عرفان درس میداد، با دشمن همراه شده، امروز مجبور شده از حقوق همجنس بازها دفاع کند. واقعاً گفته؟!

وقتی با دشمن همراهی می کنی، باید تا آخرش بروی، دیگر مجبور می شوی. باید تکلیف خودت را با نظام دموکراسی مشخص کنی. در نظام دموکراسی باید همرنگ جماعت بشوی. این قانون دموکراسی است!
وقتی خدا را خط زدی، باید همرنگ مردم بشوی. مردم آنجا می گویند همجنس بازی رأی دارد، باید تا آخرش بروی.

پس دومین درس از نهم دیماه: از ملزومات همراهی با دشمن این است که دشمن تا آخرش تو را همراه خودش می برد.
حرث بن ابوالحتوف انصاری و سعد بن ابوالحتوف انصاری تا قبل از حمله به خیمه های کربلا بودند، بعد در آخرین قدم که عاشورای کربلا می شود، ۴،۳ نفر کنار کشیدند. گفتند اینجا را که رفتیم، باید بقیه اش را هم برویم. یعنی تا آخرش را برویم.
ما گفتیم می آییم در سپاه قرار می گیریم تا زن و فرزندمان را اذیت نکنند، نگفتیم به خیمه ها حمله می کنیم. بعد دیدیم یکی یکی داریم جلو می رویم!

وقتی به امام سجاد(ع) عرض کرد: یابن رسول الله(ص) حلال بفرمایید. آقا فرمودند: برای چه؟ گفت: من در قتل اباعبدالله(ع) بودم، ولی هیچ کاری نکردم. آقا فرمودند: “خداوند تبارک و تعالی در دنیا و آخرت تو را لعنت و ذلیل کند.”
گفت آقا من هیچ کاری نکردم، نشستم و نگاه کردم. آقا فرمودند: بودن تو و امثال تو باعث شد این‌ها سیاهی لشکر داشته باشند. تو در سپاه دشمن بوده ای!
پس این است نتیجه همراهی کردن با دشمن.

مخالفی که مخالفی، مگر ما مخالف نیستیم؟ ما هم در بعضی جاها مخالف و در بعضی موافقیم. اگه مخالفی از کانال و تریبونش بگو.
بنده اگر با یک مطلبی در نظام و مجلس مخالف بودم، بهانه خوبی است که برم با BBC مصاحبه کنم؟؟!
زمان فاجعه بمب گذاری کانون، که شنبه ی بعدش برایتان گفتم و بایکوت مطلق بودیم و شما هم روی ما فشار می آوردید که چرا اینقدر ما را بایکوت کرده اند -اینجوری هیچکس خبردار نمی شود و خون شهدایمان دارد هدر می رود – چندین بار BBC  با ما تماس گرفت، فحش دادیم و قطع کردیم و گفتیم شما این وسط چه کاره اید؟؟ به شما ربطی ندارد!!

برادرها و خواهرها! در اعتراضات، صفتان را از دشمن جدا کنید، آن وقت اعتراض کنید، کسی بحثی ندارد.
حضرت آقا(حفظه الله) فرمودند: می خواهید اعتراض کنید، اعتراض کنید، کانال دارد.
اگر ایرانی و ایرانی با هم مشکل دارند، باید در ایران حل بشود، حل نمی شود باید یک کار دیگر کرد، نباید به دشمن متوسل شد!

+ امروزه باید چند کار انجام دهیم:
یکی اینکه به بهانه ۹ دی و … غرور کسانیکه آن زمان به اشتباه یک فکری کردند را خدشه دار نکنیم. این وقتی ۹ دی را دید، خودش را کنار کشید، مدام بر سرش نکوبیم.
فیلم و سریالی می خواهید بسازید، هر کاری می خواهید بکنید، بابا این جوان است، غرور دارد، بیاید بگوید من غلط کردم؟؟ چقدر اعتراف کند؟

حدود ۱۳ میلیون نفر به آقای موسوی رأی دادند، اغلبشان نمی دانستند چه خبر است؟! اگر می دانستند بنای این را نمی گذاشتند که در خیابان بریزند و مثل سوریه الان همدیگر را بزنند. این آن را بزند، آن ها، این ها را!

این بنا را نداشتند، با این سیستم اجرایی مخالف بودند. می گفتند اگر این آدم بیاید سیستمش بهتر است. خیلی خوب، می خواهید سریال و فیلم بسازید، راهپیمایی راه بیندازید، سخنران دعوت کنید، راضی نشوید این هایی که فهمیدند اینجوری نبوده، غرورشان بشکند. فهمیده اینجوری نبوده، تمام شد رفت! ما که به آقای احمدی نژاد رأی دادیم، فهمیدیم آنگونه نبود!

اگر دشمن آن فتنه ها و بساط را راه نمی انداخت، ما چهار سال خفه خون نمی گرفتیم. نگذاشتند یک اعتراض مسالمت آمیز برای اصلاحات انجام بشود، ما هم قائل به اصلاحاتیم. دلیل اینکه خیلی از مردم در مقابل چیزهایی که نباید، سکوت می کردند، سکوت کردن فتنه بود. جلوی اصلاحات را هم گرفت.

آقا نه اینطوری بود، نه آنطوری. قرار نیست هر کسی بیاید محکوم بشود. دوباره سخنرانی کنند و در تلویزیون پخش کنند که دیدید فلان کردید؟! دیدید دیدید راه نیندازید، شما دیدی دیدی بکنی، آن ها هم دیدی دیدی می کنند!!
بگذارید بگذرد، ما الان به آرامش نیاز داریم.

۱۳ میلیون جمعیت کمی نیست، این تعداد یک رأی دیگر داده اند. ۳۰- ۳۵ میلیون دیگر هم یک رأی دیگری داده اند. ما با اقلیتی که بخواهیم بکوبیمش طرف نیستیم. با یک اکثریت نسبی طرفیم که رأی نیاورد. به انتخابات اخیر نیکاراگوئهنگاه کنید، ۵۱ به ۴۹ رای آورد، نه درگیری، نه بحثی!

امروز سه، چهار سال از آن داستان گذشته، هنوز می بینیم در دانشگاه، روی منبر دارند می کوبند. این بدبخت را رها کنید!! چرا در این جماعت آلرژی ایجاد می کنید؟!

یک رأی داده، یا درست داده یا اشتباه. رأی به موسوی درست بوده یا نبوده، روش بعد از انتخابات این آدم قبول ندارد. به قول حضرت آقا(حفظه الله) لشکرکشی خیابانی را قبول ندارد.

مگر همان اول از ۱۳ میلیون چند نفر در خیابان آمدند؟ ده درصدشان هم در خیابون نیامدند. روش را قبول ندارد، تمام شد.
مگر نمی بینی به خیابان نیامد، مگر ندیدی آن زمان هم نیامد، بزرگ ترین تجمعات شیراز ما مگر چند نفر بود؟ آقای موسوی در شیراز سیصد هزار رأی آورد، از این سیصد هزار چقدر تجمع داشتیم؟!!! نیامد دیگر. روش را قبول ندارد، درست یا غلط!

سوء استفاده ای که منافقان از موج احساساتی که به غلط، به یک دروغ بزرگ تحریک شد و با شعار مبارزه با دروغ، بزرگ ترین دروغ را آقای موسوی به خورد مردم داد، این تحریک ایجاد شد. همان زمان هم قبول نداشت، روز بعد از انتخابات قبول نداشت. نیامد، گفت بگذار زندگی‌مان را بکنیم. رأی آورد، آورد. نیاورد هم نیاورد!

دقت کنیم که قرار نیست بقیه را تحریک کنیم. برادران و خواهرانمان بودند که یک درصدی اشتباه کردند، ما هم یک درصدی اشتباه کردیم. انتخابات بعدی هم باز ممکن است بنده اشتباه کنم، او هم اشتباه کند.

سالگرد می گیریم که به مردم بگوییم بصیرتتان را مدیون امام حسین(ع) هستید. به مردم بگوییم فتنه گردن منافق است، نه اینکه سالگرد بگیریم و این جماعت را بکوبیم!

البته دیدیم بعضی ها دوباره دارند تحریک می کنند. به نظر من این ها دارند در پازل دشمن قدم می زنند.
به نظر من امروز ۹ دی تمام شد، یادمان باشد بعد از این داستان اگر بساطی بشود، امتحانی باشد، فتنه ای باشد، حتما روش، مسیر، رنگ و نوعش فرق خواهد کرد.

کسی نمی تواند امروز علَمی را تحت عنوان جنبش سبز بلند کند. اگر منتظر آن هستید، در اشتباهید. نام، روش و رنگش فرق خواهد کرد. فتنه همیشه در دنیا هست، مراقبت کنید و ان‌شاءالله خداوند به مملکت ما در این برهه آرامش عنایت کند.

 

بازدیدها: ۱۱۲۶

ادامه مطلب